Kæledyr

Beder Dyreklinik tilbyder behandling, kærlig omsorg og pleje af din hund eller kat.

Undersøgelse, vaccination – kirurgisk såvel som medicinsk behandling m.v. – af hunden i trygge rammer.

Vi er parate til at hjælpe dig med alle spørgsmål og henvendelser omkring din hund. Herunder vores priser for udvalgte behandlinger – så kontakt os hvis du har spørgsmål eller er i tvivl omkring din hunds generelle velbefindende.

Også fodersalg samt vejledning i pleje og pasning.

 

Foder

Vi forhandler et udvalg af Hill´s Prescription Diet tørfoder til hunde og katte og rådgiver om den optimale fodertype og den korrekte mængde til dit kæledyr.  

  • Hunde: Hill´s Prescription Diet
  • r/d, i/d, b/d, w/d, z/d, c/d, d/d, metabolic, j/d, i/d low fat
  • Katte: Hill´s Prescription Diet
  • r/d, w/d, s/d, c/d, z/d, metabolic
  • VetEssentials Kitten og Natures Best Kitten

Godt at vide i forbindelse med indlæggelse på vores dyreklinik

Skal dit kæledyr indlægges kan aflevering ske om morgenen imellem kl. 8-9. Hvis det er aftalt at der skal udføres operation under bedøvelse, skal patienten være fastende i mindst 12 timer forinden – for at mindske bivirkningerne ved bedøvelsen. Dog må dyret gerne få vand i fasteperioden.

Når operationen er vel overstået holdes dyrene under tæt opsyn, og ofte kan du afhente dit kæledyr igen imellem kl. 15.30 – 17.00. Vi lægger dog vægt på, at dyrene efter operationen har en tryg opvågning i rolige omgivelser uden stress, og vi sikrer os altid, at det er fuldt ud forsvarligt at udskrive patienten.

Ved afhentning af kæledyret forklarer vi nøje om operationen samt det videre forløb i forhold til opsyn, efterbehandling/sårpleje i hjemmet og kontrol.

Bliv medlem af Kæledyrsklubben

Vi tilbyder alle hunde og katte et gratis medlemskab af vores populære klub.

Som medlem får du automatisk en række fordele – og optjener bl.a. rabat ved konsultationer. Desuden kan du modtage nyhedsmails og informationer om klinikkens attraktive tilbud og spændende arrangementer.

Husk at få en folder og et gratis medlemskort næste gang I besøger dyreklinikken.