Avanceret Laser Terapi Behandling

Laserterapi er en smertefri terapeutisk behandlingsform, der er skånsom mod dyret, da den er medicin- og kirurgifri. Man bruger bølgelængder af lys på det problematiske område, hvilket øger blodcirkulationen hvorved kroppen trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Herved skabes et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte.

Dette gør laserterapi til en velegnet behandlingsform ved slidgigt, forstuvninger, led-, muskel- og senesmerter, ligesom behandlingen også anvendes ved blodansamlinger og ødemer.

Inflammationsstilstande, eksempelvis ved kroniske ørepatienter, kan ligeledes afhjælpes. Helingen af sår forbedres ved brug af laserterapi, hvilket gør den gavnlig ved bidsår, brandsår eller kroniske sår. Ved nakke- og rygsmerter, hofteledsdysplasi og smerter efter operation samt som led i et effektivt genoptræningsforløb vil terapien have en gavnlig effekt.

På Beder Dyreklinik tilrettelægger vi en behandlingsplan i forhold til problemet og dyrets behov. Vi tilbyder eksempelvis en samlet pakke med 10 behandlinger. Har du et dyr med en kronisk lidelse er du velkommen til at kontakte klinikken og høre nærmere om laserterapi og den forventelige effekt.